8 de des. 2016


Rumba! Així és com el grup de dansa i percussió nascut a Israel ha preparat un nou show basat en la música d'Estopa que explica una història d'amor entre membres de dues famílies enfrontades.

08//12//2016 || A través del llenguatge rítmic i visual de Mayumana, 'Rumba!' Narra la història de dues famílies enfrontades en el mateix barri les disputes es compliquen a causa d'un romanç inesperat, sent el primer espectacle de Mayumana que inclou una història, segons ha informat Atrium Viladecans en un comunicat.

Les cançons d'Estopa aporten la banda sonora i el fil conductor del muntatge, interpretat per un elenc d'artistes que canten, ballen i toquen instruments. Mayumana i Estopa han escollit Viladecans per a l'estrena de 'Rumba!' Com a homenatge i reconeixement als orígens artístics del duo musical dels germans Muñoz, nascuts a Cornellà de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat.

Després de sis funcions a Viladecans entre el 6 i el 10 de desembre, l'espectacle es traslladarà al Teatre Rialto de Madrid on es podrà veure a partir del 12 de gener i al llarg de tota la temporada 2017, abans d'iniciar la seva gira internacional. Si encara no heu gaudit de l'espectacle teniu temps fins dissabte! Podeu comprar les vostres entrades a ATRAPALO.COM. Text:R.Novoa/EuropaPressRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...