ACTUALITAT
Carregant...
8 de des. 2016

Info Post

Rumba! Així és com el grup de dansa i percussió nascut a Israel ha preparat un nou show basat en la música d'Estopa que explica una història d'amor entre membres de dues famílies enfrontades.

08//12//2016 || A través del llenguatge rítmic i visual de Mayumana, 'Rumba!' Narra la història de dues famílies enfrontades en el mateix barri les disputes es compliquen a causa d'un romanç inesperat, sent el primer espectacle de Mayumana que inclou una història, segons ha informat Atrium Viladecans en un comunicat.

Les cançons d'Estopa aporten la banda sonora i el fil conductor del muntatge, interpretat per un elenc d'artistes que canten, ballen i toquen instruments. Mayumana i Estopa han escollit Viladecans per a l'estrena de 'Rumba!' Com a homenatge i reconeixement als orígens artístics del duo musical dels germans Muñoz, nascuts a Cornellà de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat.

Després de sis funcions a Viladecans entre el 6 i el 10 de desembre, l'espectacle es traslladarà al Teatre Rialto de Madrid on es podrà veure a partir del 12 de gener i al llarg de tota la temporada 2017, abans d'iniciar la seva gira internacional. Si encara no heu gaudit de l'espectacle teniu temps fins dissabte! Podeu comprar les vostres entrades a ATRAPALO.COM. Text:R.Novoa/EuropaPress



        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT