19 de des. 2014Hamàs celebra que la UE l'ha tret del llistat d'organitzacions terroristes llançant un míssil al sud d'Israel i reconstruïnt els túnels terroristes destruïts per Israel el passat estiu

19/12/2014 || Un míssil llançat des de Gaza ha colpejat aquest migdia Israel per tercera vegada des de la guerra de l'estiu. Les sirenes antiaèries s'han escoltat al Consell Regional d'Eshkol, una comunitat propera a la frontera israeliana amb Gaza i també a Beer Sheva, seguides d'explosions.

L'exèrcit s'ha desplaçat a l'indret i han recuperat un dels coets que ha impactat en una zona oberta (foto) sense que s'hagin hagut de reportar ferits ni danys. Aquesta és la tercera vegada que un coet de Gaza ha aterrat al costat israelià de la frontera des del final de la guerra d'aquest passat estiu entre Israel i Hamàs.

Ilan Yosef, des del kibutz Nir Yitzhak ubicat al Consell Regional d'Eshkol, ha dit que l'alarma anti-aèria ha sonat durant el primer dia de la visita dels pares de jueus nord-americans que visiten als seus fills que s'han ofert a per servir a l'exèrcit israelià i que resideixen al kibutz.

Prèviament, segons informa el portal YnetNews, Hamàs ha començat a renovar la construcció de túnels a Gaza i ha canviat la seva estratègia militar. Segons les fonts palestines de Gaza consultades, després que Israel va permetre el flux de béns i materials limitats a Gaza, el mercat negre de morters ha emergit permetent a Hamàs renovar la construcció de lloses utilitzades per folrar l'interior dels túnels del terror. Text: R.Novoa/Ynet · Fotografia: Roee Idan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...