ACTUALITAT
Carregant...
8 de des. 2014

Info Post


Avions de la Força Aèria d'Israel han bombardejat posicions a prop de Damasc, de l'aeroport internacional i de la frontera sírio-libanesa aquest  diumenge

08/12/2014 || Aquest bombardeig representa el primer enfrontament militar obert d'Israel amb Rússia en el curs de la guerra de Síria, que dura més de tres anys. Les nostres fonts d'intel·ligència afirmen que els atacs aeris han destruït míssils russos SA-25 i altres sistemes de míssils terra-aire que Moscou havia destinat al règim sirià de Baixer Assad i el grup terrorista libanès Hesbol·là.

La intel·ligència israeliana va detectar avions de transport russos que havien fet aquests enviaments en els últims dies a la secció militar de l'aeroport internacional de Damasc.

Els atacs aeris israelians s'han produït justament menys de 24 hores després que el viceministre d'Exteriors rus, Mikhail Bogdanov, l'home clau del Kremlin a la guerra de Síria, es va reunir amb el líder de Hesbol·là, Hassan Nasrallah, dissabte a Beirut.
Els russos, per primera vegada va publicitar la trobada àmpliament amb fotos.
Moscou ha estat buscant una venjança amb els EUA i Israel per la caiguda en l'última setmana d'octubre de la gran estació d'intel·ligència russa a Tel a-Hara (al sud de Síria) en mans d'unitats rebels sirians. Aquesta era una de les més sofisticades estacions d'intel·ligència russa fora de les seves fronteres, el lloc secret estava situat estratègicament prop de la cruïlla de les fronteres de Síria amb Jordània i Israel. De fet, la CIA ja s'ha fet amb el poder dels aparells d'alta tecnologia russa, en gran part desconeguts per a les agències d'espionatge occidentals.
 
Altres objectius de la força aèria israeliana van ser prop de l'aeroport de Damasc, la brigada 103 de la quarta divisió, que és guàrdia republicana del president sirià, i base de rereguarda logística de la mateixa divisió a Dimas, prop de la frontera libanesa.
 
El fet que Israel va dur a terme atacs aeris contra dues instal·lacions de la mateixa divisió de l'exèrcit sirià al llarg de la ruta cap al Líban indica que els míssils russos estaven en camí de Síria cap a la fortalesa libanesa de Hesbol·là. Text: R.Novoa/Debkafile · Fotografies: IAF/Wikipedia/Debkafile



        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT