15 de des. 2014


El grup gihadista palestí que controla la Franja de Gaza fa una parada militar reafirmant la doctrina de la Muqawama

15/12/2014 || Els gihadistes palestins de Hamàs van celebrar ahir l'aniversari de la seva fundació amb una parada militar on es van llançar míssils i es va exhibir fins i tot un drone adquirit al règim iranià dels aiatol·làs. Hamàs, branca palestina del Germans Musulmans, es va fundar el 1987 quan els Germans Musulmans, amb el Sheik Ahmed Yassin al capdavant, van culminar la islamització de la Franja de Gaza iniciada l'any 1976 amb la creació del Centre Islàmic.

Aquesta demostració de força reafirma el compromís de l'organització gihadista palestina amb la doctrina de la Muqawama (resistència) que es fonamenta en què la pau amb Israel no és una opció i, per tant, la lluita armada i terrorista ha de continuar. L'eix principal d'aquesta doctrina és el sacrifici personal del mujaidin amb la lluita armada tot considerant la població civil palestina com a combatent conduïnt a operacions de martiri tant a Gaza com a Israel.

El Jerusalem Post va revelar que fins i tot la Força Aèria d'Israel va fer enlairar diversos avions de guerra per controlar que el drone de Hamàs Ababil-1 no penetrés a l'espai aeri d'Israel. “Segons una font militar, els avions estaven preparats per fer front a l'amenaça, però van tornar a la base després de comprovar que no hi hagués cap amenaça per a l'espai aeri israelià”.

Sobre el terreny, coets, míssils i llançadores de morters rodaven pels carrers plujosos de Gaza juntament amb milers de terroristes emmascarats, vestits de negre i amb manegots indicant la seva pertinença al braç militar de Hamàs, les Brigades Ezzedin al-Qassam.

La parada militar també va incloure camions amb míssils M-75 de fabricació pròpia que tenen una autonomia de 80 quilòmetres i que poden fer blanc a Jerusalem i Tel Aviv. A més a més també s'hi van veure submarinistes dels comandaments navals de les brigades al-Qassam, que es van vestir de neoprè o fins i tot altres terroristes fent ràpel per les parets d'un edifici.

A la parada no hi va assistir el líder de les brigades al-Qassam, Muhammad Deif, assassinat el passat més d'agost en un atac quirúrgic conjunt de la intel·ligència israeliana i el Tsahal. Per contra, fou el seu portaveu, Abu Obeida, qui va fer els discursos elogiant i agraïnt a l'Iran el seu suport. Ho féu en aquests termes: “Gràcies a totes les persones i els països, el primer dels quals és la República Islàmica de l'Iran, que no escatimen en diners ni en armes per a la resistència (Muqawama)”.


Durant les set setmanes que va durar la III Guerra de Gaza aquest estiu entre Israel i Hamàs, els terroristes islàmics van disparar 3.659 coets, míssils i projectils de morter contra l'estat jueu mentre que el Tsahal va colpejar 5.226 objectius a Gaza, amb atacs aeris, bombardejos i/o foc d'artilleria pesada. Text: R.Novoa/Agències · Fotografies: IsraelHatzolah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...