20 de nov. 2014L'editor d'Israel a Catalunya ha participat avui al programa de Ràdio Badalona "Això no té nom" per valorar la decisió presa pel Congrés dels Diputats d'aprovar una proposició no de llei per majoria absoluta que insta l'executiu espanyol a reconèixer l'Estat de Palestina20/11/2014 || El nostre editor Rubèn Novoa ha participat avui al col·loqui de l'"Això no té nom" de Ràdio Ciutat de Badalona junt amb l'historiador Jordi Albaladejo i el membre de la secció d'Internacional de TV3 Joan Roura per abordar la decisió presa pel Congrés dels Diputats d'aprovar una proposició no de llei per majoria absoluta que insta l'executiu espanyol a reconèixer l'Estat de Palestina.

Segons Novoa, aquest reconeixement "es tracta d'un brindis al sol més dels polítics que ens governen" ja que "té un caràcter no vinculant i no obliga a res". El nostre editor s'ha mostrat sobtat "pel suport majoritari del Parlament espanyol en reconèixer un país sense fronteres, sense capital, sense moneda, sense exèrcit i sense democràcia" i s'ha preguntat si "aquest és el model de valors democràtics que defensa l'Europa occidental actual: països imaginaris governats per persones com Abu Mazen que inciten constantment a l'odi contra els jueus i no convoquen eleccions des de 2006".

A més a més Novoa ha titllat d'"hipòcrita" el Parlament espanyol ja que "no té cap problema en reconèixer Palestina però nega el debat sobre el dret d'autodeterminació de Catalunya i vol querellar-se contra el nostre President pel 9N".

Finalment des del nostre col·lectiu hem reiterat que les ingerències externes en el conflicte àrabo-israelià com l'expressada pel Congrés dels Diputats espanyol allunya la possibitat d'un acord de pau definitiu ja que no posa cap condició a la violència i el terrorisme de naturalesa islamista radical i gihadista que exerceix Hamàs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...