25 de nov. 2014

 
Tel Aviv tindrà per primera vegada un Orgull Gai a l'hivern
 
25/11/2014 || Aquest any, per primera vegada, Tel Aviv celebrarà un "Orgull Gai d'hivern", una iniciativa de l'Ajuntament i el Ministeri de Turisme israelià. El "Festival H
ivern Rosa", com l'han anomenat, es durà a terme entre el 24 desembre de 2014 i el 5 gener de 2015.

El festival inclourà festes, una mostra de cinema gai, il·luminació de l'arbre de Nadal i encesa de les espelmes de Hannukà, un concurs de la cançó d'Eurovisió, activitats a la platja gai, classes de surf, esports aquàtics i més. L'esdeveniment principal serà la marxa al carrer, tot un referent a la ciutat israeliana.

"El programa està dissenyat per aprofitar al màxim tant el clima càlid i la vibrant diversitat de vida a la ciutat", assenyalen els organitzadors.

Tel Aviv és una de les destinacions de turisme gai més importants del món. RAGAP li va atorgar el premi a millor Gay Pride de 2013 a la darrera edició de Fitur. I va ser votat en 2011 com a destí gai més important del món a GayCities.com.

 
"Esperem que el Festival Rosa d'hivern atregui turistes LGBT de tot el món. Com Tel Aviv compta amb més de 300 dies de sol a l'any i 14 km de platges de sorra blanca al llarg de la Mediterrània, esperem que la temperatura mitjana durant els esdeveniments sigui de 20 graus centígrads, permetent als viatgers europeus escapar del fred hivern i gaudir d'un estiu sense fi, en una ciutat non-stop, una ciutat gay-friendly de fama mundial ", diuen des de l'Ajuntament.

Tel Aviv ja ha començat la seva campanya de promoció a Europa.
Aquest esdeveniment serà un gran afegit a la Setmana de l'Orgull de Tel Aviv, que se celebra cada any durant el primer cap de setmana de juny, amb una gran desfilada que reuneix 130.000 participants i 30.000 turistes. Aquest esdeveniment s'ha convertit en una part integrant de l'agenda gai mundial, i la ciutat espera que el Festival Rosa d'hivern també ho sigui. Text: R.Novoa/IsraelMFA · Fotografies: K.Sivan/A.Ostrovsky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...