ACTUALITAT
Carregant...
25 de nov. 2014

 
Tel Aviv tindrà per primera vegada un Orgull Gai a l'hivern
 
25/11/2014 || Aquest any, per primera vegada, Tel Aviv celebrarà un "Orgull Gai d'hivern", una iniciativa de l'Ajuntament i el Ministeri de Turisme israelià. El "Festival H
ivern Rosa", com l'han anomenat, es durà a terme entre el 24 desembre de 2014 i el 5 gener de 2015.

El festival inclourà festes, una mostra de cinema gai, il·luminació de l'arbre de Nadal i encesa de les espelmes de Hannukà, un concurs de la cançó d'Eurovisió, activitats a la platja gai, classes de surf, esports aquàtics i més. L'esdeveniment principal serà la marxa al carrer, tot un referent a la ciutat israeliana.

"El programa està dissenyat per aprofitar al màxim tant el clima càlid i la vibrant diversitat de vida a la ciutat", assenyalen els organitzadors.

Tel Aviv és una de les destinacions de turisme gai més importants del món. RAGAP li va atorgar el premi a millor Gay Pride de 2013 a la darrera edició de Fitur. I va ser votat en 2011 com a destí gai més important del món a GayCities.com.

 
"Esperem que el Festival Rosa d'hivern atregui turistes LGBT de tot el món. Com Tel Aviv compta amb més de 300 dies de sol a l'any i 14 km de platges de sorra blanca al llarg de la Mediterrània, esperem que la temperatura mitjana durant els esdeveniments sigui de 20 graus centígrads, permetent als viatgers europeus escapar del fred hivern i gaudir d'un estiu sense fi, en una ciutat non-stop, una ciutat gay-friendly de fama mundial ", diuen des de l'Ajuntament.

Tel Aviv ja ha començat la seva campanya de promoció a Europa.
Aquest esdeveniment serà un gran afegit a la Setmana de l'Orgull de Tel Aviv, que se celebra cada any durant el primer cap de setmana de juny, amb una gran desfilada que reuneix 130.000 participants i 30.000 turistes. Aquest esdeveniment s'ha convertit en una part integrant de l'agenda gai mundial, i la ciutat espera que el Festival Rosa d'hivern també ho sigui. Text: R.Novoa/IsraelMFA · Fotografies: K.Sivan/A.Ostrovsky

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...