3 de nov. 2014El proper 18 de desembre es jutjarà l'usuari de twitter Francesc Jesús Ballester Mas @cescballester per reclamar camps d'extermini i gas "per als sionistes"

03/11/2014 || En coordinació amb Mossos d'Esquadra i el Fiscal especial de delictes d'odi de Barcelona, l'Associació Catalana d'Amics d'Israel (ACAI) i Israel a Catalunya (ILACAT) vam interposar el passat mes de juliol una denúncia penal davant la Fiscalia Provincial de Barcelona contra Francesc Jesús Ballester Mas, que respon a twitter al nom de @cescballester. 

Francesc Jesús Ballester Mas, estudiant de sociologia a la Universitat d'Alacant va adreçar-se en termes amenaçadors el proppassat 11 de juliol a sengles comptes de twitter de l'@ACAI_cat i @IsraelCatalunya reclamant camps d'extermini i gas per als sionistes.

Des d'Israel a Catalunya i l'ACAI vam entendre que la persona denunciada podria incórrer, en concurrència o no, en els següents supòsits penals:
i) Un (o més) delicte(s) d'injúries greus amb publicitat dels artss. 208 i 209 del Codi Penal
ii) Un (o més) delicte(s) d'incitació a l'odi dels artss. 510.1 i 510.2 del Codi Penal
iii) Un (o més) delicte(s) d'apologia del terrorisme de l'art. 578 del Codi Penal

Després de les investigacions fetes per la Fiscalia de Benidorm, el Jutjat d'Instrucció número 3 de Dènia ha obert judici contra el denunciat a qui la Fiscalia li imputa els delictes d'amenaces, provocació a l'odi, violència contra el poble jueu, difusió d'idees que justifiquen el genocidi i injúries. Durant el periode de les investigacions dutes a termes per Fiscalia l'usuari @CescBallester ha seguit assetjant els nostres perfils socials tot i saber que estava denunciat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...