13 d’oct. 2014


Mentre Espanya nega el dret a decidir als catalans, Margallo regala 36 milions d'euros a l'estat fictici de Palestina, en mans d'un govern d'unitat del qual forma part una organització terrorista com Hamàs, present al llistat d'organitzacions terroristes de la Guàrdia Civil.

13/10/2014 || El secretari d'Estat de Cooperació Internacional i per a Iberoamèrica, Jesús Gràcia, va anunciar a la Conferència de Donants per a Palestina i la Recuperació de Gaza, celebrada ahir al Caire, la contribució espanyola de 36 milions d'euros per a Palestina per al període 2014- 2017. D'aquest import, almenys el 50%, serà destinat al procés de recuperació i reconstrucció de Gaza.

La Conferència ha estat organitzada amb l'objectiu de recaptar suport i finançament per al "Pla de recuperació i reconstrucció de Gaza" dissenyat per l'Autoritat Nacional Palestina (en mans de Fatah i l'organització terrorista Hamàs), a executar en el període 2014-2017.

La contribució espanyola es canalitzarà en col·laboració amb institucions palestinesONG de dubtosa reputació, l'Agència de les Nacions Unides per a l'ajuda als Refugiats Palestins (UNRWA), i el Mecanisme palestí-europeu de gestió per a l'ajuda socioeconòmica (mecanisme PEGASE).

Durant 2014, la contribució de la cooperació espanyola, a través de l'Agència Espanyola de Cooperació (AECID) serà, aproximadament, de 7,8 milions d'euros. D'aquest total, la UNRWA rebrà de la Cooperació Espanyola un milió d'euros, especialment dirigit a atendre la població refugiada a Gaza, addicional al ja percebut al juliol d'aquest any.

 
La Cooperació Espanyola, a través de l'Agència Espanyola de Cooperació (AECID), ha aportat fins avui un total de 3.178.000 euros per respondre a la crisi humanitària a Gaza.
 
Espanya manté històrics llaços de forta solidaritat amb el poble palestí i ha estat un dels seus principals dcontra Israel onants en matèria d'Ajuda Oficial per al Desenvolupament (AOD), que ascendeix a aproximadament 600 milions d'euros des de 2005. Aquests 600 milions d'euros s'han fet servir per Hamàs no per millorar les condicions de vida dels palestins sinó per desenvolupar una estratègia terrorista a gran escola contra Israel que ha dut Hamàs a la situació de col·lapse en la qual es troba a dia d'avuiText: R.Novoa/MAEC · Fotografies: Arxiu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...