ACTUALITAT
Carregant...
27 d’oct. 2014

Info Post
 
En l'obertura de la sessió d'hivern de la Knesset, el primer ministre afirma que construeixin o no a la capital això no afecta als que expressen sentiments anti-israelians
27/10/2014 || El primer ministre Netanyahu ha obert la sessió d'hivern de la Knesset aquest dilluns amb un discurs d'ampli abast destacant les preocupacions de seguretat del país i la sobirania d'Israel sobre Jerusalem.

"Israel té tot el dret a construir en els barris jueus de Jerusalem", ha dit, però ha posat èmfasi que la "violència contra nosaltres no és el resultat de la construcció a Jerusalem."

El primer ministre va reiterar que el terrorisme no ve de la construcció Jerusalem que "ve del desig dels nostres enemics de que nosaltres no puguem estar a la nostra terra."

"Els palestins exigeixen l'establiment d'un Estat palestí sense pau i sense seguretat. Exigeixen la retirada, el dret al retorn i la divisió de Jerusalem. Es neguen a acceptar la condició elemental per a la pau entre dues nacions: el reconeixement mutu", ha concretat Netanyahu .

El primer ministre ha dit a més que "els palestins han de tenir un desig de pau, i per desgràcia no veig tal desig." Text: Ynet/R.Novoa · Fotografia: Ynet

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT