27 d’oct. 2014

 
En l'obertura de la sessió d'hivern de la Knesset, el primer ministre afirma que construeixin o no a la capital això no afecta als que expressen sentiments anti-israelians
27/10/2014 || El primer ministre Netanyahu ha obert la sessió d'hivern de la Knesset aquest dilluns amb un discurs d'ampli abast destacant les preocupacions de seguretat del país i la sobirania d'Israel sobre Jerusalem.

"Israel té tot el dret a construir en els barris jueus de Jerusalem", ha dit, però ha posat èmfasi que la "violència contra nosaltres no és el resultat de la construcció a Jerusalem."

El primer ministre va reiterar que el terrorisme no ve de la construcció Jerusalem que "ve del desig dels nostres enemics de que nosaltres no puguem estar a la nostra terra."

"Els palestins exigeixen l'establiment d'un Estat palestí sense pau i sense seguretat. Exigeixen la retirada, el dret al retorn i la divisió de Jerusalem. Es neguen a acceptar la condició elemental per a la pau entre dues nacions: el reconeixement mutu", ha concretat Netanyahu .

El primer ministre ha dit a més que "els palestins han de tenir un desig de pau, i per desgràcia no veig tal desig." Text: Ynet/R.Novoa · Fotografia: Ynet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...