23 d’oct. 2014Membres del Kabbalah Centre de Barcelona han lliurat un magnífic exemplar del Zohar al nostre editor Rubèn Novoa en reconeixement per la tasca d'il·luminació que fa el col·lectiu Israel a Catalunya

23/10/2014 || Membres del Kabbalah Centre de Barcelona han lliurat un magnífic exemplar del Zohar al nostre editor Rubèn Novoa en reconeixement per la tasca d'il·luminació que duu a terme el nostre col·lectiu Israel a Catalunya.

El Kabbalah Centre és una organització espiritual i educacional dedicada a portar la saviesa de la Kabbalah al món que entén que aquesta saviesa no és una disciplina acadèmica, sinó un camí per crear una vida millor. A través del Kabbalah Centre, les eines pràctiques i els ensenyaments espirituals de la Kabbalah estan a l'abast de tothom per al seu canvi i transformació personal. 

La Kabbalah és una descripció precisa de la naturalesa entrellaçada de les realitats espirituals i físiques. D'acord amb la Kabbalah, aquests principis antics són el sistema que va permetre la creació de la vida mateixa. 

El lliurament d'aquesta magnífica edició del Zohar en llur versió original en arameu i que inclou un pròleg en llengua catalana  s'ha fet per part de la Laura Acedo i la Sarah Díaz (dues membres del Kabbalah Centre de Barcelona) al bell mig del Call de Barcelona, just davant del Centre d'Interpretació del Call. No podem oblidar que la Catalunya medieval va ser epicentre de l'estudi de la kabbalah amb noms tant importants com els gironins Nahmànides i Isaac el Cec o el barceloní Salomó Ben Adret.

El Zohar (en hebreu זהר "esplendor") fou escrit per Ximon bar Yohaï al segle II de la nostra era, i és, juntament amb el Séfer Yetsirà, el llibre central del corrent cabalístic. L'obra es divideix en diversos tractats i analitza els textos bíblics per extreure'n d'ells llur significat ocult.

Des d'Israel a Catalunya estem molt contents per aquest reconeixement i us animem a què participeu de les múltiples activitats que el Kabbalah Centre organitza a Barcelona i que podeu trobar en aquest enllaç.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...