ACTUALITAT
Carregant...
6 d’oct. 2014

Info Post


Una coproducció de Movistar TV i el Canal Historia porta a Barcelona una exposició on es defensa i es fa apologia del criminal més gran que ha conegut la Humanitat: Adolf Hitler


06/10/2014 || Del 26 de setembre al 4 d'octubre s'ha pogut veure al Mobile World Center-Espai Movistar de Barcelona l'exposició conjunta de Movistar TV i Canal Historia "Els perfums de guerra". 

L'exposició, dirigida per l'historiador Felipe Botaya, ha servit per fer apologia del criminal més gran que ha conegut la Humanitat: Adolf Hitler, al qual se'l qualifica de "llegenda" i s'obvia en tot moment la seva responsabilitat en el genocidi i extermini sistemàtic del poble jueu durant la Segona Guerra Mundial elevant a Hitler a la categoria d'heroi.

En una entrevista a Felipe Botaya per Mundoplus.tv, els elogis a la figura de Hitler deixen clar el posicionament de l'historiador en qüestió:


Mundoplus: Felipe, de tots aquests personatges, quin és de tots ells el que més va sorprendre a l'hora d'estudiar, aquell que més el fascina i que es pot considerar un personatge únic en la història?
 
Felipe Botaya: "Hitler, sens dubte. He estudiat detingudament tota la vida d'aquests homes, i encara que podríem tirar-nos hores parlant d'ells he de dir que em quedo amb Hitler. Era un tio metòdic, molt intel·ligent amb grans dots arquitectòniques i un talent natural per a la música i per a les arts. La seva vida durant la Primera Guerra Mundial va marcar a l'hora de fer-aquell líder. Només cal llegir una mica sobre ell per adonar-se que va ser algú únic".



        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT