6 d’oct. 2014Una coproducció de Movistar TV i el Canal Historia porta a Barcelona una exposició on es defensa i es fa apologia del criminal més gran que ha conegut la Humanitat: Adolf Hitler


06/10/2014 || Del 26 de setembre al 4 d'octubre s'ha pogut veure al Mobile World Center-Espai Movistar de Barcelona l'exposició conjunta de Movistar TV i Canal Historia "Els perfums de guerra". 

L'exposició, dirigida per l'historiador Felipe Botaya, ha servit per fer apologia del criminal més gran que ha conegut la Humanitat: Adolf Hitler, al qual se'l qualifica de "llegenda" i s'obvia en tot moment la seva responsabilitat en el genocidi i extermini sistemàtic del poble jueu durant la Segona Guerra Mundial elevant a Hitler a la categoria d'heroi.

En una entrevista a Felipe Botaya per Mundoplus.tv, els elogis a la figura de Hitler deixen clar el posicionament de l'historiador en qüestió:


Mundoplus: Felipe, de tots aquests personatges, quin és de tots ells el que més va sorprendre a l'hora d'estudiar, aquell que més el fascina i que es pot considerar un personatge únic en la història?
 
Felipe Botaya: "Hitler, sens dubte. He estudiat detingudament tota la vida d'aquests homes, i encara que podríem tirar-nos hores parlant d'ells he de dir que em quedo amb Hitler. Era un tio metòdic, molt intel·ligent amb grans dots arquitectòniques i un talent natural per a la música i per a les arts. La seva vida durant la Primera Guerra Mundial va marcar a l'hora de fer-aquell líder. Només cal llegir una mica sobre ell per adonar-se que va ser algú únic".

video


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...