17 de set. 2014


Dijous 18 de setembre a les 19:00 la Sala Gamma del Cosmocaixa acollirà la presentació del professor israelià Yuval Noah Harari "Sàpiens: Una breu història de la humanitat"

17/09/2014 || Com va aconseguir la nostra espècie imposar-se en la lluita per l'existència? Com arribem a creure en déus, en nacions o en els drets humans? Com acabem sotmesos a la burocràcia, els horaris i el consumisme? I com serà el món el món en els pròxims mil·lennis?

A D'animals a déus, una dels assaigos més importants dels últims anys, el professor israelià Yuval Harari recorre tota la història de la Humanitat, des dels primers humans que van caminar sobre la Terra fins als radicals, i de vegades devastadors, avenços de la revolució cognitiva, agrícola i científica emprant l'enfocament de disciplines tan variades com la biologia, l'antropologia, la paleontologia i l'economia.

En col·laboració amb l'Ambaixada d'Israel a Espanya i Andorra, Cosmocaixa, Laie i en motiu del llançament de la versió catalana de la seva obra per part d'Edicions 62 Yuval Noah Harari pronunciarà una conferència demà dijous a la Sala Gamma del Cosmocaixa sobre els antecedents i els continguts de la seva obra D'animals a déus.

Yuval Noah Harari és professor d'Història a la Universitat Hebrea de Jerusalem, i encara que es va especialitzar en Història medieval i Història militar es va doctorar en Història a la Universitat d'Oxford en història universal i els processos macrohistòrics. Text: R.Novoa/Ambaixada d'Israel · Fotografia: Ambaixada d'Israel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...