16 de set. 2014
El primer ministre israelià està en permanent contacte amb l'Estat Major de l'Exèrcit i els serveis d'intel·ligència mitjançant un "telèfon vermell" d'última generació de fabricació israeliana 

16/09/2014 || Encara que aquest dispositiu en si és de color blanc, té una característica que es veu a simple vista: un cable arrissat de color vermell per l'auricular i el cable vermell de la línia de telèfon. Els botons també estan envoltats d'una mena de superposició de color vermell: 


El telèfon de color gris fosc a l'esquerra és una més comú, un Nortel M3904 que també és utilitzat per la National Security Agency (NSA) i està present al COBRA Cabinet del primer ministre britànic David Cameron. 

El telèfon blanc amb el cordó vermell també apareix en una taula auxiliar a la zona d'estar de l'oficina de Netanyahu, on abans només hi havia un telèfon negre:


Les marques vermelles i els cordons vermells indiquen que aquest telèfon s'utilitza com el que als EUA es diu un "telèfon vermell". Això és, un telèfon que està connectat a una xarxa d'alta seguretat per a la comunicació amb els principals responsables polítics de nivell i comandaments militars i d'intel·ligència.

Aquest "telèfon vermell" s'ha col·locat sobre l'escriptori de Netanyahu i a la zona d'estar a propòsit: per mostrar que el primer ministre està en permanent contacte amb l'Estat Major de l'Exèrcit i els serveis d'intel·ligència. 

A causa de raons de seguretat, és bastant estrany veure telèfons segurs amb les seves marques de classificació en llocs molt visibles com aquestes oficines cerimonials on es reben hostes i es deixa que la premsa entri.
El "telèfon vermell" de Netanyahu és un Coral DKT-2320 fabricat per l'empresa israeliana Tadiran Telecom. Encara que es tracta d'un spin-off sense característiques de seguretat les marques vermelles i el cablejat vermell indiquen que està connectat a un sistema de xifrat centralitzat. Text:R.Novoa/ElectroSpaces · Fotografies: ElectroSpaces

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...