29 de set. 2014


Un grup de treball integrat per representants de diverses grans empreses d'Internet (incloent Twitter, Facebook, Google, Microsoft o Yahoo) ha donat a conèixer un conjunt de millors pràctiques per a la lluita contra la incitació a l'odi a la xarxa

29/09/2014 || Els grups de treball van ser convocats per primera vegada el 2012 sota la direcció de l'Anti-Defamation League (ADL) una organització dedicada a la lluita contra l'antisemitisme i altres formes d'odi racial i ètnic.

A més dels representants de Google, Facebook, Microsoft, Twitter i Yahoo també han participat líders civils i acadèmics, d'acord amb un comunicat de premsa ADL. Les directrius aprovades demanen a aquestes empreses d'Internet que es prenguin la difusió del discurs de l'odi seriosament i s'anima als usuaris de les xarxes socials a treballar conjuntament amb aquestes empreses per rebutjar i respondre al discurs de l'odi. 

D'aquesta manera insten als proveïdors a crear "mecanismes fàcil d'usar que facilitin procediments per denunciar continguts relacionats amb la difusió del discurs de l'odi" i que "es respongui a aquestes denúncies dels usuaris amb celeritat.

En els propers dies us anirem ampliant aquestes conclusions en català que podeu consultar ara per ara en anglès mitjançant aquest enllaç. Text: R.Novoa/JPost/ADL · Fotografia i vídeo: ADLRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...