ACTUALITAT
Carregant...
29 de set. 2014

Info Post

Un grup de treball integrat per representants de diverses grans empreses d'Internet (incloent Twitter, Facebook, Google, Microsoft o Yahoo) ha donat a conèixer un conjunt de millors pràctiques per a la lluita contra la incitació a l'odi a la xarxa

29/09/2014 || Els grups de treball van ser convocats per primera vegada el 2012 sota la direcció de l'Anti-Defamation League (ADL) una organització dedicada a la lluita contra l'antisemitisme i altres formes d'odi racial i ètnic.

A més dels representants de Google, Facebook, Microsoft, Twitter i Yahoo també han participat líders civils i acadèmics, d'acord amb un comunicat de premsa ADL. Les directrius aprovades demanen a aquestes empreses d'Internet que es prenguin la difusió del discurs de l'odi seriosament i s'anima als usuaris de les xarxes socials a treballar conjuntament amb aquestes empreses per rebutjar i respondre al discurs de l'odi. 

D'aquesta manera insten als proveïdors a crear "mecanismes fàcil d'usar que facilitin procediments per denunciar continguts relacionats amb la difusió del discurs de l'odi" i que "es respongui a aquestes denúncies dels usuaris amb celeritat.

En els propers dies us anirem ampliant aquestes conclusions en català que podeu consultar ara per ara en anglès mitjançant aquest enllaç. Text: R.Novoa/JPost/ADL · Fotografia i vídeo: ADL



        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT