ACTUALITAT
Carregant...
18 de set. 2014

Info Post

Organitzada per l'International Institute for Counter-Terrorism (ICT), experts, analistes, agents d'intel·ligència de tot el món han debatut a Israel sobre l'amenaça terrorista actual

18/09/2014 || La setmana passada es va celebrar a Herzliya (Israel) la catorzena conferència internacional contra el terrorisme on experts en la matèria van analitzar l'amenaça terrorista actual.

El passat 11 de setembre, el primer ministre d'Israel, Benjamin Netanyahu, va oferir un discurs on va afirmar que "Hamàs, igual que al-Qaida i els seus afiliats de Jabat al-Nusra, o la creixent amenaça de l'ISIS o Boko Haram, al-Shabab, i un Hesbol·là recolzat per l'Iran són branques del mateix arbre verinós. Aquests grups han de ser combatuts, degradats i en última instància han de ser derrotats."

Per aquest motiu Netanyahu va dir que "Israel dóna total suport a la crida del president Obama per a les accions conjuntes contra l'ISIS". Tot i això va recordar que "és important no deixar que la lluita contra l'extremisme sunnita ens faci oblidar el perill de l'extremisme xiïta. Són dues cares de la mateixa moneda.

"Ara les potències mundials estan negociant amb l'Iran i espero que facin un bon acord". "Iran està intentant mantenir el seu material nuclear fissible, les centrifugadores per seguir enriquint urani i mitjans per fabricar armes nuclears a curt termini mentre crisis internacionals com l'actual -en una clara al·lusió a l'amenaça de l'ISIS- desvien la nostra atenció sobre l'Iran i ens poden conduir per sorpresa a que Iran anunciï en unes setmanes o uns mesos que ja disposa d'armes nuclears. "Això és un mal negoci" va reblar. Text: Oficina de Comunicació i Premsa del Primer Ministre/R.Novoa · Fotografia i vídeo: ICT


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT