ACTUALITAT
Carregant...
29 de set. 2014

Info Post


Després de diverses reunions amb homòlegs, el ministre de Relacions Exteriors israelià insisteix en l'amenaça que suposa per a la regió i l'estabilitat del Pròxim Orient que el règim dels aiatol·làs es faci amb la bomba atòmica

29/09/2014 || El ministre de Relacions Exteriors Avigdor Liberman es va reunir ahir diumenge a Nova York amb els ministres de Relacions Exteriors de Canadà, la República Txeca, Grècia, Àustria i Rwanda. Lieberman va voler agrair als seus homòlegs el vot emès la setmana passada en contra d'una resolució anti-israeliana a l'Agència Internacional d'Energia Atòmica (OIEA). 

Lieberman va discutir amb els seus homòlegs l'enfortiment de les relacions bilaterals, així com assumptes globals. El ministre israelià va assenyalar que la major amenaça dels nostres dies per a l'estabilitat mundial són els persistents esforços de les organitzacions terroristes per apoderar-se d'armes de destrucció massiva. Lieberman va dir als seus homòlegs que el món lliure ha de formar un front unit per lluitar contra aquests esforços. 

Sobre la qüestió palestina, Lieberman va dir que el discurs del president de l'Autoritat Palestina, Mahmud Abbas --a qui va titllar de "terrorista diplomàtic" -- divendres passat a l'Assemblea General de l'ONU el fa irrellevant a qualsevol intent d'aconseguir un acord entre Israel i els palestins. 

En les negociacions entre les potències mundials i l'Iran, Lieberman va dir que és pessimista pel que fa a les possibilitats d'arribar a un acord raonable, i que no s'ha de permetre en cap cas que l'Iran continuï amb el seu programa nuclear que amenaça --en referència a Israel-- l'únic indret d'estabilitat que encara queda al Pròxim Orient. Text: MFA/R.Novoa · Fotografia: Shahar Azran

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT