ACTUALITAT
Carregant...
11 de set. 2014

Info Post


Entre el 16 i el 30 de setembre la Filmoteca de Catalunya i l'Ambaixada d'Israel presenten, en col·laboració amb el Festival de Cinema Jueu, la 2a Mostra de Cinema Israelià a Barcelona.
 11/09/2014 || En aquesta ocasió, vuit produccions israelians guardonades en festivals internacionals, quatre de les quals seran presentades pels seus creadors, ens permetran conèixer una societat que encara avui segueix sent una gran desconeguda ...

Ens descobriran una realitat que és ben diferent de la que veiem cada dia a la televisió oa través dels diaris i les revistes. Molt més complexa i plena de matisos.
       
La societat israeliana no és monolítica, sinó plural. Com el seu cinema. La Història amb majúscules, està sovint present, ja sigui perquè l'Holocaust és evocat o representat, ja sigui perquè la mateixa creació de l'estat segueix sent una referència temàtica. No obstant això, de vegades les pel·lícules ho saben tractar amb humor. Com també saben fer broma sobre les tradicions religioses o culturals.

Cada tant, tot sembla tan absurd que la felicitat depèn de trobar un lloc on aparcar -a la pel.lícula de Roi Werner- o de poder afrontar els secrets del passat -en la de Noa Aharoni. Tots dos seran a la Filmoteca per presentar-les.

Dates: 16 al 30 de setembre
Lloc: Filmoteca de Catalunya, Plaça Salvador Seguí, 1-9, BCN
Veure programació aquí


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT