ACTUALITAT
Carregant...
28 d’ag. 2014

Info Post

El Sheik Saleheoldine El Moussaoui, líder del Centre Cultural Islàmic d'Azuqueca d'Henares (localitat propera a Madrid) va demanar al sermó de divendres a Al·là que mati a tots els jueus "fins que no en quedi cap"

28/08/2014 || Segons ha publicat avui el Middle East Media Research Institute (MEMRI) i tal i com Israel a Catalunya ha pogut verificar al facebook del Centre Cultural Islàmic d'Azuqueca d'Henares, el seu imam, Sheik Saleheoldine El Moussaoui, va fer un sermó divendres passat on va demanar a Al·là que mati a tots els jueus "fins que no en quedi cap".  

El clergue islàmic va afirmar que "els jueus són traïdors i belicosos per naturalesa". I no es va quedar aquí: "La traïció i les massacres són l'estil de vida dels jueus i els sionistes. Són un poble d'enemistat i gelosia, són els mestres de la traïció i la traïció." El vídeo acaba amb les següents exclamacions del clergue:

"Oh Al·là a, dóna suport a l'Islam i als musulmans a tot arreu, i humilia el politeisme, a l'heretgia i als infidels a tot arreu. Oh Al·, destrueix als jueus saquejadors. Oh Al·là, el més misericordiós, compta'ls un per un i no deixis a cap d'ells."

Les soflames antisemites de l'imam han sortit a la llum pública 4 dies després que el Ministre de l'Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, sol·licités ajuda als imams en la detecció de gihadistes als oratoris i mesquites de l'Estat espanyol.

Segons ha pogut saber Israel a Catalunya en exclusiva de fonts oficials, el Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) i la Fiscalia ja estan estudiant les declaracions de Sheik Saleheoldine El Moussaoui. Text: R.Novoa · Fotografia i vídeo: MEMRI


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT