28 d’ag. 2014


El Sheik Saleheoldine El Moussaoui, líder del Centre Cultural Islàmic d'Azuqueca d'Henares (localitat propera a Madrid) va demanar al sermó de divendres a Al·là que mati a tots els jueus "fins que no en quedi cap"

28/08/2014 || Segons ha publicat avui el Middle East Media Research Institute (MEMRI) i tal i com Israel a Catalunya ha pogut verificar al facebook del Centre Cultural Islàmic d'Azuqueca d'Henares, el seu imam, Sheik Saleheoldine El Moussaoui, va fer un sermó divendres passat on va demanar a Al·là que mati a tots els jueus "fins que no en quedi cap".  

El clergue islàmic va afirmar que "els jueus són traïdors i belicosos per naturalesa". I no es va quedar aquí: "La traïció i les massacres són l'estil de vida dels jueus i els sionistes. Són un poble d'enemistat i gelosia, són els mestres de la traïció i la traïció." El vídeo acaba amb les següents exclamacions del clergue:

"Oh Al·là a, dóna suport a l'Islam i als musulmans a tot arreu, i humilia el politeisme, a l'heretgia i als infidels a tot arreu. Oh Al·, destrueix als jueus saquejadors. Oh Al·là, el més misericordiós, compta'ls un per un i no deixis a cap d'ells."

Les soflames antisemites de l'imam han sortit a la llum pública 4 dies després que el Ministre de l'Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, sol·licités ajuda als imams en la detecció de gihadistes als oratoris i mesquites de l'Estat espanyol.

Segons ha pogut saber Israel a Catalunya en exclusiva de fonts oficials, el Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) i la Fiscalia ja estan estudiant les declaracions de Sheik Saleheoldine El Moussaoui. Text: R.Novoa · Fotografia i vídeo: MEMRI


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...