8 de jul. 2014

Info Post

Amb 50 atacs aeris, l'exèrcit israelià va iniciar anit l'Operació Protective Edge després que Hamàs llancés més de 100 míssils contra Israel

08/07/2014 || Israel finalment ha iniciat una operació militar contra Hamàs Solid Rock la matinada de dilluns, 7 de juliol, després que els terroristes de Gaza hagin dirigit salves constants de míssils, coets i foc de morter (+100) contra ciutats israelianes, algunes a 50 km de la Franja com Rehovot.

La majoria dels raids de l'IDF es van dur a terme per la Força Aèria tot i que la Força Naval va fer també 2 atacs des del mar. S'han destruït 57 instal·lacions de Hamàs a la Franja, a més de 5 domicilis de terroristes palestins, incloses les llars del comandant de Hamàs i un operatiu de FDLP a Khan Iounis, després que Israel els va donar advertència prèvia.

Hamas va informar 17 ferits tot i que ha seguit disparant coets durant tota la matinada i aquest matí amenaçant amb ampliar encara més l'abast del seu llançament de coets.

El govern i l'exèrcit israelià han dissenyat l'Operació Protective Edge com de llarg termini per poder destruir la infraestructura logística i estratègica de Hamàs. Una operació per a ser escalada etapa per etapa, segons sigui necessari, incloent alguna incursió terrestre limitada, si escau. Aquesta progressió s'ajustarà a la resposta de l'enemic i de la promptitud amb la qual torna la normalitat al sud d'Israel. Text: R.Novoa/Debkafile · Fotografia: @IsraelBreaking · Vídeo: IDF New Media Desk


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...