ACTUALITAT
Carregant...
8 de jul. 2014

Info Post

Amb 50 atacs aeris, l'exèrcit israelià va iniciar anit l'Operació Protective Edge després que Hamàs llancés més de 100 míssils contra Israel

08/07/2014 || Israel finalment ha iniciat una operació militar contra Hamàs Solid Rock la matinada de dilluns, 7 de juliol, després que els terroristes de Gaza hagin dirigit salves constants de míssils, coets i foc de morter (+100) contra ciutats israelianes, algunes a 50 km de la Franja com Rehovot.

La majoria dels raids de l'IDF es van dur a terme per la Força Aèria tot i que la Força Naval va fer també 2 atacs des del mar. S'han destruït 57 instal·lacions de Hamàs a la Franja, a més de 5 domicilis de terroristes palestins, incloses les llars del comandant de Hamàs i un operatiu de FDLP a Khan Iounis, després que Israel els va donar advertència prèvia.

Hamas va informar 17 ferits tot i que ha seguit disparant coets durant tota la matinada i aquest matí amenaçant amb ampliar encara més l'abast del seu llançament de coets.

El govern i l'exèrcit israelià han dissenyat l'Operació Protective Edge com de llarg termini per poder destruir la infraestructura logística i estratègica de Hamàs. Una operació per a ser escalada etapa per etapa, segons sigui necessari, incloent alguna incursió terrestre limitada, si escau. Aquesta progressió s'ajustarà a la resposta de l'enemic i de la promptitud amb la qual torna la normalitat al sud d'Israel. Text: R.Novoa/Debkafile · Fotografia: @IsraelBreaking · Vídeo: IDF New Media Desk


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...