22 de jul. 2014

Info Post

Al-Jazeera revel·la el llistat de morts per l'Operació Marge Protector de l'Exèrcit israelià confirmant que un 80% dels morts són combatents enemics de Hamàs i/o la Gihad Islàmica i tan sols un 20% són civils.

22/07/2014 || Al Jazeera diumenge va publicar una llista dels habitants de Gaza que van morir des de Israel iniciés l'Operació Marge Protector, d'acord amb les dades proporcionades per Ashraf al-Qedra, un portaveu del Ministeri de Salut de Gaza.

Un desglossament per edat i gènere confirma la tendència reportada en una anàlisi similar la setmana passada per CAMERA, el Comitè per a la Precisió en la Informació de l'Orient Mitjà als Estats Units, que va demostrar la major part dels morts eren homes en edat d'ésser combatents, no dones o nens.

L'anàlisi va mostrar que el 82% dels morts eren homes, i el 50% d'ells tenien entre 18 i 28 anys, i un 66% entre 18 i 38 anys.

Aquestes dades ens recorden un article publicat per Bret Stephens al Wall Street Journal el 2008 que demostra que sempre ha estat impossible per a Hamàs "recolzar l'afirmació de matança indiscriminada per part de l'exèrcit israelià, i molt menys l'acusació d'atacar deliberadament a la població civil". Text: R.Novoa/Al Jazeera/Allgemeiner/Israelycool · Foto: Israelycool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...