2 de jul. 2014


L'Associaci贸 de Relacions Culturals Catalunya-Israel (ARCCI) i el Centre de Lectura han signat un acord de col·laboraci贸, amb el qual es vol potenciar les relacions culturals entre la comunitat reusenca i la jueva. El conveni possibilitar脿 a l'ateneu cultural organitzar actes amb experts de la cultura jueva, i a ARCCI gaudir del gran fons documental hebreu que disposa el Centre.

02/07/2014 || El president del Centre de Lectura, Xavier Filella, i el president de l'ARCCI, el reusenc Francesc Andreu Lascorz, han presentat, aquest dijous, l'acord als mitjans. La primera activitat prevista ser脿 la confer猫ncia que tindr脿 lloc el 2 de setembre, que oferir脿 el ministre conseller de l'Ambaixada d'Israel a Espanya, Oren Bar-El. El 7 d'octubre hi haur脿 la presentaci贸 del llibre Cultura judeocatalana. La comunitat de Tortosa, a c脿rrec del mateix autor, Francesc Andreu Lascorz. El responsable d'ARCCI ha destacat la import脿ncia de les relacions ja existents entre la ciutat reusenca i la comunitat jueva, i s'ha mostrat molt satisfet per aquesta entesa.

L'ARCCI 茅s una associaci贸 cultural que promou i realitza activitats de divulgaci贸 i intercanvi cultural entre els seus socis, p煤blic en general i organitzacions similars, com confer猫ncies, seminaris, concerts, taules rodones, exposicions, cursos d'hebreu modern i visites a calls. Text i fotos: Reus Digital

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...