11 d’abr. 2014


El president del Congrés Jueu Mundial emplaça la comunitat jueva d'arréu del món i els seus líders a intensificar la lluita contra el moviment de BDS

11/04/2014 || En un discurs a Londres, el  president del Congrés Mundial Jueu, Ronald S. Lauder va demanar a la comunitat jueva i els seus líders a intensificar la lluita contra el boicot anti-Israel del moviment BDS.

Segons Lauder aquest tipus de treball "no és una càrrega ni un desafiament. [Això] és un honor". I va afegir que "anem a enviar el missatge que una campanya en contra d'Israel és una arma de doble tall .... No som impotents ... Lluny d'això tenim els recursos i tenim la intel · ligència .... El més important és que tenim una determinació sense límits". "Treballarem per pressionar per una legislació que retingui els fons del govern de les institucions acadèmiques que animen a boicotejar Israel", ha subratllat Lauder.

El fòrum que s'ha realitzat aquesta setmana a Londres ha durat tres dies que s'han destinat a la recerca de maneres de combatre i desgastar el moviment BDS.

150 polítics pro-israelians, diplomàtics i activistes, membres de la Comunitat d'Intel·ligència d'Israel, i el ministre d'Afers Estratègics, Yuval Steinitz, l'ambaixador d'Israel al Regne Unit, Daniel Taub i els membres del Consell de Diputats de Jueus britànics, van assistir a la conferència. Text: R.Novoa/i24news · Fotografia: i24news

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...