ACTUALITAT
Carregant...
11 d’abr. 2014

Info Post

El president del Congrés Jueu Mundial emplaça la comunitat jueva d'arréu del món i els seus líders a intensificar la lluita contra el moviment de BDS

11/04/2014 || En un discurs a Londres, el  president del Congrés Mundial Jueu, Ronald S. Lauder va demanar a la comunitat jueva i els seus líders a intensificar la lluita contra el boicot anti-Israel del moviment BDS.

Segons Lauder aquest tipus de treball "no és una càrrega ni un desafiament. [Això] és un honor". I va afegir que "anem a enviar el missatge que una campanya en contra d'Israel és una arma de doble tall .... No som impotents ... Lluny d'això tenim els recursos i tenim la intel · ligència .... El més important és que tenim una determinació sense límits". "Treballarem per pressionar per una legislació que retingui els fons del govern de les institucions acadèmiques que animen a boicotejar Israel", ha subratllat Lauder.

El fòrum que s'ha realitzat aquesta setmana a Londres ha durat tres dies que s'han destinat a la recerca de maneres de combatre i desgastar el moviment BDS.

150 polítics pro-israelians, diplomàtics i activistes, membres de la Comunitat d'Intel·ligència d'Israel, i el ministre d'Afers Estratègics, Yuval Steinitz, l'ambaixador d'Israel al Regne Unit, Daniel Taub i els membres del Consell de Diputats de Jueus britànics, van assistir a la conferència. Text: R.Novoa/i24news · Fotografia: i24news

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT