ACTUALITAT
Carregant...
5 de març 2014

Info Post

Un tribunal del Caire va prohibir ahir el moviment terrorista palestí Hamàs i les seves activitats a Egipte confiscant els seus béns. L'activitat terrorista de Hamàs al Sinaí i la col·laboració lliurada a l'organització terrorista egipcia Germans Musulmans en són la causa principal

05/03/2014 || El Tribunal d'Afers Urgents del Caire ha prohibit tota activitat de l'organització islamista palestina Hamàs i de qualsevol associació dependent o que en rebi suport. La mesura es mantindrà fins que es dirimeixin dues causes judicials que l'agrupació té pendents en Egipte.

"El tribunal ha ordenat que es tanquin les oficines de Hamàs al país i se suspenguin totes les activitats del grup. Com a conseqüència d'aquest veredicte, tots els membres actius de Hamàs al país estan en situació il·legal i haurien de ser arrestats", explicava Samir Sabry, un dels advocats del cas.

Aquestes causes estan estan vinculades amb els processos contra l'expresident Mohammad Mursi i els Germans Musulmans per espionatge i l'assalt a diverses presons per alliberar terroristes islamistes.

Les relacions entre Egipte i Hamàs s'han deteriorat gradualment des de la destitució de l'islamista Mursi i les posteriors acusacions de col·laboració entre els Germans Musulmans i l'organització terrorista palestina per perpetrar atemptats a Egipte. Text: R.Novoa/Debkafile/Euronews · Fotografia: Act for America

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT