27 de febr. 2014

Info Post


El president israelià, Shimon Peres, va demanar a l'exjugador i entrenador barcelonista Johan Cruyff que encoratgi els joves al diàleg ia la convivència a través dels camps de futbol, ​​en una reunió que tots dos van celebrar la setmana passada a Jerusalem
27/02/2014 || "Els camps de futbol no són únicament un lloc per jugar a futbol, ​​són també un lloc per fomentar el diàleg i la comprensió entre els joves", va dir Peres en una trobada en què l'exfutbolista va estar acompanyat pel seu fill Jordi i altres membres de la seva família que viuen permanentment a Israel.

Cruyff va dir que va arribar a Israel per veure l'últim partit de l'equip que dirigeix ​​el seu fill, el Macabi Tel Aviv, i ha estat a Israel tota la setmana passada per veure de prop un projecte que apadrina amb el Centre Peres de la Pau.

El projecte a Israel inclou la construcció d'instal·lacions en zones de població mixta judeo-àrab, i el primer camp va ser construït a la localitat de Jaffa, al sud de Tel Aviv.

Un segon projecte de la Fundació Cruyff serà inaugurat a la ciutat de Sant Joan d'Acre al setembre, va anunciar l'exjugador holandès del Barça.

"Les regles del futbol són iguals per a tots, i tots té el dret a participar i aspirar a l'excel·lència", va explicar sobre l'objectiu de la seva fundació. Text: R.Novoa/EFE · Fotografia: Cortesia de Johan Cryuff Foundation

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...