8 de des. 2013


El cap de Mossad, Tamir Pardo, i el príncep Bandar Bin Sultan, director nacional d'intel·ligència de l'Aràbia Saudita, s'haurien reunit diverses vegades a Viena, Tel-Aviv i Aqaba per trobar la manera de destruir el programa nuclear iranià

08/12/2013 || L'Aràbia Saudita i el Mossad estarien col·laborant per produir un cuc informàtic (worm) més destructiu que l'Stuxnet per sabotejar el programa nuclear de l'Iran. L'Stuxnet, és un virus creat el 2010 per Israel i que porta atacant el software del programa d'enriquiment d'urani de l'Iran els darrers 3 anys havent provocat una desacceleració important del programa a més d'haver inutilitzat l'únic reactor nuclear que la República islàmica disposa a Buixehr.

El director de la intel·ligència saudita, el príncep Bandar Bin Sultan, i el cap del Mossad Tamir Pardo s'haurien reunit a Viena el proppassat 24 de novembre, poc després de que les sis potències mundials van signar el seu primer acord nuclear interí amb l'Iran a Ginebra. Els dos caps d'intel·ligència anaven acompanyats pels seus especialistes cibernètics israelians i saudites amb la intenció de dissenyar “un malware pitjor que Stuxnet per espiar i destruir l'estructura del software del programa nuclear de l'Iran”. Aràbia Saudita està disposada a finançar aquest superworm israelià amb un milió de dòlars, que és el cost estimat del mateix.

La intel·ligència russa i la iraniana, que treballen colze a colze, han afirmat que Pardo i Bin Sultan s'haurien reunit diverses vegades al port jordà d'Aqaba fins que les reunions es van convertir en un secret a veus al Pròxim Orient generant certa preocupació a la casa reial saudita. De fet, totes dues comunitats d'intel·ligènca (la russa i la iraniana) afirmen que el príncep Bandar va visitar Israel en secret a l'empara de la visita d'Estat del president francès François Hollande el passat 17-18 de novembre, abans de la reunió de Ginebra sobre el programa nuclear de l'Iran. Aquestes fonts sostenen que fins i tot el cap de la intel·ligència saudita va participar en discussions d'alt nivell entre Netanyahu i Hollande a Tel Aviv.

El règim dels aiatol·làs està seriosament preocupat per l'associació d'intel·ligència saudita-israeliana i la perspectiva de que tots dos països operin conjuntament en blackops (operacions encobertes), incloent la guerra cibernètica, en contra dels seus projectes nuclears civils i militars. Text: R.Novoa/Debkafile · Fotografies: Israel Defense Forces/Google


* Aquesta informació no ha estat contrastada per fonts d'intel·ligència occidental. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...