19 de nov. 2013

20/11/2013 || Fa tot just un mes vam iniciar una campanya de micromecenatge per recollir fons amb la finalitat d'interposar una querella criminal a l'ex-diputat de C's i portantveu de la Plataforma Som Catalunya, Somos España, José Domingo arran d'un article publicat a Diálogo libre on es comparava el professorat i les AMPES de Catalunya amb el criminal de guerra nazi i responsable dels camps d'extermini Adolf Eichmann.

A falta de 14 dies per acabar la campanya, gràcies a la col·laboració desinteressada de 110 sumadors hem aconseguit 2230 euros dels 4527 necessaris per assolir el nostre objectiu, el que suposa un 49% del total dels honoraris d'advocats i procuradors.

Analitzant la resposta que hem obtingut a la nostra crida per evitar que aquestes injúries contra el professorat dels nostres fills servint-se del recurs a banalitzar la memòria de les víctimes de l'Holocaust quedessin impunes i vista la impossibilitat d'assolir el nostre objectiu hem decidit posar punt i final a la campanya.

Volem agrair la comprensió i generositat dels 110 sumadors que heu cregut en aquest projecte i lamentem que degut a la falta de suport i implicació de la comunitat educativa ens veiem obligats a tancar barraca.

Israel a Catalunya continuarà esmerçant les seves energies en combatre i denunciar públicament la banalització del nazisme amb aquells mitjans que estimi necessaris. 

Moltes gràcies i fins la propera!

* Tots aquells que hàgiu fet aportacions a la campanya veureu reemborsades les vostres aportacions en els propers dies. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...