ACTUALITAT
Carregant...
19 de nov. 2013

Info Post
20/11/2013 || Fa tot just un mes vam iniciar una campanya de micromecenatge per recollir fons amb la finalitat d'interposar una querella criminal a l'ex-diputat de C's i portantveu de la Plataforma Som Catalunya, Somos España, José Domingo arran d'un article publicat a Diálogo libre on es comparava el professorat i les AMPES de Catalunya amb el criminal de guerra nazi i responsable dels camps d'extermini Adolf Eichmann.

A falta de 14 dies per acabar la campanya, gràcies a la col·laboració desinteressada de 110 sumadors hem aconseguit 2230 euros dels 4527 necessaris per assolir el nostre objectiu, el que suposa un 49% del total dels honoraris d'advocats i procuradors.

Analitzant la resposta que hem obtingut a la nostra crida per evitar que aquestes injúries contra el professorat dels nostres fills servint-se del recurs a banalitzar la memòria de les víctimes de l'Holocaust quedessin impunes i vista la impossibilitat d'assolir el nostre objectiu hem decidit posar punt i final a la campanya.

Volem agrair la comprensió i generositat dels 110 sumadors que heu cregut en aquest projecte i lamentem que degut a la falta de suport i implicació de la comunitat educativa ens veiem obligats a tancar barraca.

Israel a Catalunya continuarà esmerçant les seves energies en combatre i denunciar públicament la banalització del nazisme amb aquells mitjans que estimi necessaris. 

Moltes gràcies i fins la propera!

* Tots aquells que hàgiu fet aportacions a la campanya veureu reemborsades les vostres aportacions en els propers dies. 

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT