10 de nov. 2013


Arran de l'article d'ahir d'Israel a Catalunya sobre la visita del President Mas a Israel hem rebut amenaces a twitter de l'usuari @Argyr0s i que ja hem posat en coneixement de la Comissaria General d'Informació dels Mossos d'Esquadra a efectes de que es procedeixi a la seva detenció

10/11/2013 || Israel a Catalunya no es deixa intimidar i s'ha posat en contacte avui amb la Comissaria General d'Informació dels Mossos d'Esquadra per denunciar les amenaces que hem rebut a twitter per part de l'usuari @Argyr0s.

Amb motiu de la visita oficial del President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Sr. Artur Mas i Gavarró a l'Estat d'Israel iniciat amb data 8 de novembre de 2013, Israel a Catalunya va elaborar una crònica sobre el primer dia de la visita titulada “Artur Mas: L'èxit d'Israel demostra la viabilitat de Catalunya com a país” que és difosa mitjançant les nostres xarxes socials, incloent el nostre perfil a twitter @IsraelCatalunya. Mitjançant missatges adreçats pública i directament al nostre usuari a twitter @IsraelCatalunya l'usuari @Argyr0s, de qui desconeixem les seves dades de filiació s'adreça a nosaltres en termes amenaçadors i fent apologia del genocidi. El susdit usuari es defineix com a terrorista “#terrorist” en la seva descripció pública la xarxa social twitter i aporta un enllaç de localització a la ciutat de Barcelona que no està actiu a la xarxa. Amb data 9 de novembre de 2013, el susdit usuari de twitter Argyr0s fa les següents tres piulades objectes d'aquesta denúncia i que podeu observar a la fotografia superior.

Que el susdit usuari ens commina a marxar de “la seva terra” i ens amenaça de mort amb la següent frase “A vosaltres també us borrarem [sic] del mapa @IsraelCatalunya” acompanyat d'altres insults com “genocides” i “escoria genocida”.

Els següents fets són constitutius d'un presumpte delicte d'amenaces (artss. 169.1, 169.2 i 170.1 del Codi Penal) i d'un delicte d'apologia del genocidi (art. 607.2 del Codi Penal), tots dos en concepte d'autor interessant a aquesta part l'esbrinament de la identitat d'aquest usuari a efectes que l'Autoritat Judicial, d'acord amb l'art. 544 ter punt 3 de la Llei d'Enjudiciament Criminal, dicti com a mesura cautelar una ordre de protecció que inclogui la prohibició d'acostament i de comunicació per tots els mitjans amb aquesta part de l'usuari @Argyr0s.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...