ACTUALITAT
Carregant...
5 d’oct. 2013

Info Post

L'ambaixador israelià Alon Bar anima els empresaris catalans a incrementar els negocis amb Israel: "volem anar més enllà"

05/10/2013 || L'ambaixador d'Israel a Espanya i Andorra, Alon Bar, va animar dijous als empresaris catalans a incrementar els intercanvis comercials amb Israel aprofitant la compatibilitat de les dues economies.

"Tenim el potencial, la compatibilitat de les economies i l'empenta del caràcter emprenedor, per això hem d'anar més enllà per concretar", ha afirmat. Per Bar, "estem en un conjunt de temps i oportunitats que hem d'aprofitar per augmentar molt l'intercanvi entre Catalunya i Israel".

En la seva opinió, aquestes oportunitats es veuen molt bé en trobades com el taller 'Coneixement com a motor econòmic: el cas d'Israel' celebrat a Barcelona amb el sector innovador israelià i el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, o la propera visita a Israel del president català, Artur Mas, acompanyat d'empresaris prevista per la primera setmana del mes de novembre.

L'ambaixador va fer aquestes declaracions a Lleida, abans de reunir-se amb una trentena d'empresaris del sector turístic, agrari i ramader, alguns amb clients al seu país en una trobada organitzada per la Diputació de Lleida. El president de la institució, Joan Reñé, ha explicat que el volum d'exportacions de les comarques lleidatanes a Israel és de 50 milions d'euros, majoritàriament del sector agrari i ramader.

La trobada d'Alon Bar amb els empresaris forma part de la visita que ha fet a Lleida per conèixer el projecte de la Diputació 'Perseguits i salvats' en què la institució preveu senyalitzar les quatre rutes per la qual van escapar del nazisme uns 20.000 jueus.

El turisme jueu i israelià en particular s'ha incrementat a Lleida en els últims anys, suposa el 5% del total d'estrangers que visiten Lleida i un 35% dels que s'interessen pel Parc Nacional d'Aigüestortes. Text: R.Novoa/Agències · Fotografia: Europa Press · Vídeo: ACN


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT