16 d’oct. 2013


Experts russos confirmen que no va ser enverinat amb Poloni-210. El dirigent palestí presentava a la seva mort tots els símptomes del VIH

Segons informa Reuters, el cap de l'Agència Mèdico-Forense Federal russa (FMB) ha confirmat que la icona del terrorisme palestí i primer president de l'Autoritat Nacional Palestina, Iàsser Arafat, no va ser enverinat amb un isòtop radiactiu, el Poloni-210, tal i com al·legaven fonts palestines.

Si es confirmen els resultats serien un dur cop a les sospites palestines que Arafat va ser assassinat per Israel d'acord amb una teoria impulsada per un informe d'un laboratori suís de l'any passat que va trobar quantitats minses però inusuals d'isòtops de Poloni-210 a la seva roba.

Un equip mèdic palestí va prendre mostres del cadàver d'Arafat l'any passat i se'ls va donar als equips forenses suïssos, francesos i russos en un intent de determinar si va ser assassinat amb verins difícils de rastrejar. Ara, l'equip rus ha negat aquesta possibilitat al·legada per la dona d'Arafat, Suha Arafat, que cobra 20 milions d'euros anuals "d'ajuda" de la Unió Europea com a vídua d'Arafat.

Al setembre de 2005 un científic israelià expert en SIDA va afirmar que Arafat presentava tots els símptomes associats al VIH. Per la seva banda, l'oficial d'intel·ligència de l'Exèrcit dels Estats Units John Loftus va informar a ABC Radio que Arafat havia mort de SIDA. Segons Loftus, la CIA tenia coneixement que Arafat estava infectat pel VIH i va convèncer al Mossad que no l'assassinés i es limités a esperar la seva mort inevitable degut a la SIDA.

Per la seva banda, el líder terrorista Ahmed Jibril, cap del Front Popular per a l'Alliberament de Palestina - Comandament General va declarar que un alt funcionari de l'Autoritat Nacional Palestina li confessà que Arafat va morir de SIDA. El que dor: "Francament , els francesos ens han donat l'informe mèdic i la causa de la mort d'Arafat és la SIDA". Fins i tot el metge personal d'Arafat, el doctor Ashraf al-Kurdi, ha declarat públicament en diverses ocasions que Arafat estava infectat pel virus del VIH, i que Arafat va morir de SIDA. Altres fonts han revelat que Arafat mantenia relacions homosexuals amb membres de la seva guàrdia personal i que aquesta hauria estat la causa de la seva infecció amb el VIH. Al-Jazeera fins i tot va tallar de cop una emissió en directe on el metge personal d'Arafat revelava que la SIDA havia estat la causa de la mort del dirigent palestí. L'ANP es nega a fer públic els informes francessos que confirmen la mort per SIDA d'Arafat per poder seguir acusant falsament a Israel de la seva mort. Text: R.Novoa/Agències


Arafat's personal doctor : "Arafat died of AIDS" per Ibn-Khaldun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...