ACTUALITAT
Carregant...
2 de set. 2013

Info Post

Israel no va ser advertit per Obama abans de prendre la decisió sobre Síria 

02/09/2013 || Fonts de Washington han refutat avui la informació que publica el diari israelià Haaretz per la qual alguns funcionaris israelians haurien dit que l'Administració Obama va donar a Israel un avís previ de la decisió del president Barack Obama de posposar la intervenció militar a Síria per esperar l'aprovació del Congrés.

Haaretz explicava que fins i tot Obama havia fet una trucada al premier israelià Benjamin Nentanyahu, però això, segons revelen les nostres fonts "no podria haver succeït de cap manera ja que la decisió del President va ser tan sobtada que fins i tot al cap de l'Estat Major Conjunt de l'exèrcit EUA, Martin Dempsey, li va agafar per sorpresa". 

Fonts de la comunitat d'intel·ligència nord-americana, profundament irritada amb la decisió d'Obama, han desvetllat que la decisió "va ser presa per Obama pel seu propi compte, que va sorgir del no-res, i que no la va consultar amb cap dels seus assessors més propers en matèria de seguretat nacional". Text: R.Novoa/Debkafile

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT