ACTUALITAT
Carregant...
20 de set. 2013

Info Post

Se celebrarà a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona els propers 5 i 6 de novembre de 2013

20/09/2013 || La Fundació Baruch Spinoza amb la col·laboració de la Regidoria de Dona i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, organitzen el Segon Seminari Internacional sobre Antisemitisme que es celebrarà a Barcelona els propers  5 i 6 de novembre.

En aquesta segona edició el seminari tractarà la judeofòbia contemporània de manera científica i acadèmica. Novament, el seminari ofereix una oportunitat per reflexionar sobre el respecte i l’acceptació de la identitat d’un poble, i una ocasió per posar de relleu la necessitat de seguir treballant per a la igualtat de totes les persones amb independència del seu origen, nacionalitat, sexe, raça, religió, orientació sexual o condició social.

La seva celebració a les esmentades dates es deu a la voluntat de fer concórrer el seminari amb la commemoració del Dia Internacional contra l’Antisemitisme, el 9 de novembre. Aquesta data de commemoració mundial coincideix amb la Nit dels Vidres Trencats, el pogrom nazi contra els jueus d’Alemanya i Àustria que va succeir el 9 de novembre de 1938.

El seminari conta amb la direcció científica de Xavier Torrens, professor de Ciència Política a la Universitat de Barcelona.

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT