20 de set. 2013


Se celebrarà a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona els propers 5 i 6 de novembre de 2013

20/09/2013 || La Fundació Baruch Spinoza amb la col·laboració de la Regidoria de Dona i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, organitzen el Segon Seminari Internacional sobre Antisemitisme que es celebrarà a Barcelona els propers  5 i 6 de novembre.

En aquesta segona edició el seminari tractarà la judeofòbia contemporània de manera científica i acadèmica. Novament, el seminari ofereix una oportunitat per reflexionar sobre el respecte i l’acceptació de la identitat d’un poble, i una ocasió per posar de relleu la necessitat de seguir treballant per a la igualtat de totes les persones amb independència del seu origen, nacionalitat, sexe, raça, religió, orientació sexual o condició social.

La seva celebració a les esmentades dates es deu a la voluntat de fer concórrer el seminari amb la commemoració del Dia Internacional contra l’Antisemitisme, el 9 de novembre. Aquesta data de commemoració mundial coincideix amb la Nit dels Vidres Trencats, el pogrom nazi contra els jueus d’Alemanya i Àustria que va succeir el 9 de novembre de 1938.

El seminari conta amb la direcció científica de Xavier Torrens, professor de Ciència Política a la Universitat de Barcelona.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...