20 de set. 2013


La Caixa ha reunit avui a Barcelona experts emprenedors de Silicon Valley i Tel Aviv

20/09/2013 || La gestora de capital risc de La Caixa, Caixa Capital Risc, ha reunit per primera vegada a Barcelona especialistes en emprenedoria de tres pols d'innovació de referència mundial, Silicon Valley, Tel Avivi i Cambridge, en una jornada a la qual han assistit més de 170 professionals del sector.

Entre els ponents, l'israelià Oren Simanian, fundador i conseller delegat del centre d'entesa de la Universitat de Tel Aviv, StartTau, ha explicat que al seu país el 95% de la inversió en el sector la realitza el govern israelià, mentre que el 5% és privat. Sobre Barcelona, ​​ha apuntat que la ciutat té molt potencial i ha destacat la importància del turisme i la celebració del Mobile World Congress.

Per Simanian, aquí hi ha voluntat de fer coses i programes institucionals que ho permeten, encara que falten suports, i ha apostat per "declarar Barcelona start-up" (empreses tecnològiques de nova creació).

A l'acte, també han participat emprenedors de tot Espanya interessats en la internacionalització del seu negoci, incloent als finalistes de l'edició 2013 dels premis Emprenedor XXI impulsats per la Caixa, que, amb un volum de 73 milions d'euros, inverteix en el capital d'empreses innovadores a través de quatre vehicles: Caixa Capital BioMed, Caixa Innvierte Indústria, Caixa Capital TIC i Caixa Capital Micro. Text: R.Novoa/Agències · Fotografia: @CaixaCR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...