30 d’ag. 2013


Membres de l'extrema esquerra catalana han sabotejat un concert d'ska, la música anti-racista per excel·lència a Manresa, on hi havia d'actuar Amusic Skazz Band 

Increïble, però cert. Una foto en la que apareix un membre d'Amusic Skazz Band en la celebració a Barcelona dels 65 anys de la creació de l'estat d'Israel fa que el primer concert de la Festa Major Alternativa de Manresa, que havia de fer aquest grup, s'hagi suspès i la primera nit de festa a la plaça Puigmercadal hagi quedat marcada per aquest fet segons informa el Grup Nació Digital. Els actes d'aquest dijous continuen amb normalitat amb dansa, Djs, el grup La Raíz i Pirat's Sound Sistema, que substituirà el grup vigatà.

Segons ha pogut saber Manresainfo.cat els fets s'han precipitat aquest dijous al migdia quan membres d'algun dels col·lectius que organitzen la Festa Major Alternativa de Manresa han començat a omplir les xarxes socials amb la fotografia d'un integrant de la banda vigatana participant el passat mes d'abril en els actes del 65è aniversari de l'estat d'Israel que es van fer a Barcelona, sota la llegenda "Fora sionistes, racistes, de les nostres festes".

La clau de volta s'ha trencat quan en les paradetes d'alguns d'aquests col·lectius han començat a penjar cartells amb la mateixa imatge transmesa per les xarxes socials, fet que ha provocat una reunió d'urgència dels membres de la Festa Major Alternativa, que per majoria han decidit que Amusic Skazz Band toqués, tot i que han transmès a la banda una certa "incomoditat" amb que ho fessin.

Finalment, quan el grup de música s'ha assabentat de la reacció que ha generat entre alguns col·lectius de l'organització i per evitar possibles altercats, ha decidit suspendre el concert que tenia previst per aquest dijous a la nit. Text: Manresainfo.cat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...