ACTUALITAT
Carregant...
28 d’ag. 2013

Info Post

Obama acaba de tancar els serrells de la Operació amb David Cameron

El Pentàgon iniciarà demà dijous un atac militar "quirúrgic" però significant des dels 4 destructors i 2 submarins que té posicionats al Mediterrani Oriental que durarà tres dies per enviar un missatge al president sirià Baixer Assad que els Estats Units no toleraran l'ús indiscriminat d'armes de destrucció massiva contra la població civil. Martin Dempsey, cap de l'Estat major conjunt dels Estats Units ha dit que s'atacaran instal·lacions governamentals, de l'exèrcit, instal·lacions de llançament de míssils de mig i llarg abans, l'aviació militar siriana, aeroports i les instal·lacions químiques d'Assad.

Per al seva banda, el vicepresident Biden també ha anunciat que avui dimecres la Comunitat d'Intel·ligència dels Estats Units farà pública una avaluació formal provant "que el govern d'Assad n'és el responsable". Segons sembla, la NSA (Agència de Seguretat Nacional) té comunicacions interceptades al règim d'Assad que proven els crims de guerra comesos dimecres passat. Per això la rotunditat del vicepresident Joe Biden, que acaba d'anunciar a Houston que "no hi ha cap dubte que les armes químiques s'han utilitzat i que el responsable d'aquest ús atroç de les armes químiques a Síria és el règim sirià".

D'altra banda, Obama acaba de tancar els serrells de l'acció militar en una nova conversa telefònica amb el primer ministre del Regne Unit, David Cameron. Text: R.Novoa/MSNBC · Fotografia: MSNBC



        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT