ACTUALITAT
Carregant...
26 d’ag. 2013

Info Post

El ministre d'Afers exteriors respon a l'amenaça efectuada pel criminal de guerra Baixer Assad advertint que “Israel pagarà les conseqüències d'una intervenció nordamericana”

Yuval Steinitz, ministre d'Afers Exteriors d'Israel ha respost avui al criminal de guerra i president de Síria, Baixer Assad que en una entrevista al diari rus Izvestia ha afirmat que "Israel pagarà les conseqüències d'una intervenció nordamericana". Ho fa fet després d'afirmar aquest matí en una conferència a Jerusalem que ha quedat “molt clar” que Baixer Assad va utilitzar armes químiques fa cinc dies en un atac que va matar a centenars de persones. A més, el ministre israelià ha afegit que si bé és cert que aquesta no és la primera vegada que Assad utilitza armes químiques ––les hauria utilitzat dues o tres vegades en el passat–– aquesta és la primera vegada que Assad les utilitza a una escala massiva. “Aquesta és la primera vegada que s'utilitzen armes químiques a gran escala contra la població civil des que Saddam Hussein les usés fa dues dècades [contra els kurds]” ha dit el ministre.


Steinitz també ha alertat que “el què ha passat a Síria hauria de recordar a la comunitat internacional com de perillós és l'Iran si és capaç de completar el seu projecte nuclear militar i produir bombes atòmiques” i ha manifestat la voluntat d'Israel de no interferir en l'agitació turbulenta del Món Àrab. En referència a les amenaces d'Assad publicades avui pel diari rus Izvestia on el criminal de guerra sirià afirma que “Israel pagarà les conseqüències d'una intervenció nordamericana” el ministre d'Afers Exteriors s'ha limitat a dir que “Crec que serà una bogeria que algú tracti de provocar Israel” tot afirmant que “per descomptat, estem preparats per a qualsevol escenari”. Text: R.Novoa/H.Keinon Fotografia: JPost

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT