2 d’ag. 2013


Ingredients

1 kg de farina
2 ous
½ got d'oli
2 gots d'aigua tèbia
½ got de sucre
50 gr de llevat de forner
1 culleradeta de sal

Per pintar la khalà:

1 ou batut
1 cullerada de sucre
1 culleradeta d'oli sèsam

Preparació

Poseu la farina en un bol, feu un forat al mig.
Col·loqueu el llevat.
Afegiu el sucre i l'aigua tèbia.
Espereu que el llevat es dissolgui.
Afegiu-hi els ous, l'oli i sal.
Barregeu i comenceu a pastar fins que es formi una massa suau i elàstica.
Col·loqueu un dit sobre la massa i enfonsau-lo una mica. Si la massa torna ja està prou pastada.
Deixeu llevar fins que la massa dupliqui la seva grandària (més o menys una hora).
Enceneu el forn a temperatura mitjana.
Separar un tros de massa i reciteu la benedicció:



Prendre tres panets i donar-li forma de bastons. Treneu-los, doneu la volta i col·loqueu el pa trenat en una safata per al forn untada amb un rajolí d'oli d'oliva.
Pinteu el pa i escampeu-hi sèsam.
Enforneu fins que estigui daurat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...