ACTUALITAT
Carregant...
9 d’ag. 2013

Info Post

Iran ja disposa de dues plataformes des d'on podria llançar míssils nuclears de llarg abast

Iran ha desenvolupat una segona instal·lació militar de llançament de míssils balístics segons informen els analistes d'intel·ligència de l'IHS Jane's britànic. Els experts situen aquesta instal·lació a les afores de la ciutat de Shahrud, a 350 quilòmetres a l'est de Teheran, prop del Mar Caspi i a tocar de la frontera amb Turkmenistan.

D'acord amb l'històric d'imatges capturades via satèl·lit, aquesta nova plataforma de llançament iraniana s'hauria començat a construir entre maig i setembre de 2010, coincidint amb l'ampliació de l'única instal·lació d'aquesta mena de la quan se'n tenia coneixement fins ara i que es troba situada a Semnan.


Aquet extrem ha estat confirmat per Matthew Clements, editor de l'IHS Jane's Military and Security Assessments Centre que ha afirmat que “les imatges obtingudes per satèl·lit analitzades per IHS Jane's revelen una fins ara desconeguda instal·lació de llançament de míssils balístics prop de la ciutat de Shahrud, al nord-est d'Iran”. Aquesta notícia coincideix amb la fi de la visita del cap de l'Estat Major de l'Aire de la USAF a Israel aquesta setmana justament per abordar la qüestió nuclear iraniana. Text: R.Novoa/IHS Jane's Fotografia: IHS Jane's  

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT