ACTUALITAT
Carregant...
28 de jul. 2013

Info Post

La imatge mostra al petit xoriguer registrat amb el nom d'"espia israelià" pel personal mèdic de la Universitat de Firat, a Elazığ

Les autoritats turques han aclarit el cas de l'ocell renegat capturat al districte d'Agin, a la província oriental d'Elazığ, el qual fou detingut acusat de treballar per al Mossad.

Residents del poble de Altınavya començar a sospitar que el petit xoriguer podria ser més que un ocell que va errar el seu camí quan van trobar que portava un anell metàl·lic segellat amb les següents paraules: 24311 Tel Avivunia Israel, i el van lliurar immediatament al govern del districte.

Les autoritats locals van fer uns acurats exàmens mèdics a l'ocell per assegurar-se que no portava microxips. Així, per exemple, li van realitzar una prova de raigs X a la Universitat de Firat, a Elazığ, la qual finalment va convèncer a les autoritats que l'au era una simple mostra de la fauna israeliana. No obstant això, la prova de raigs X va demostrar el seu grau inicial de sospita, ja que l'au va ser registrada amb el nom d'"espia israelià" pel personal mèdic.

Etiquetar les aus és una pràctica habitual dins de l'ornitologia ja que ajuda als científics a rastrejar les rutes de migració de les aus. Després d'aquestes proves, les autoritats turques van decidir no presentar càrrecs oficials contra l'au, i aquesta, falsament acusada, va quedar lliure per seguir el seu camí. Text: R.Novoa/YNetNews ■ Fotografia: Universitat de Firat 

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT