ACTUALITAT
Carregant...
22 de jul. 2013

Info Post

President Peres: "Farem tot el possible per resoldre el conflicte i viure junts en pau"

El president d'Israel, Shimon Peres, va felicitar ahir al president palestí Mahmoud Abbas en la seva decisió de tornar a la taula de negociacions. Durant la trucada el president Peres va dir: "No hi ha alternativa a la pau, no per a nosaltres i no perquè vostè hagi pres una decisió valenta i històrica de tornar a les negociacions. Ha fet el correcte."

"Farem tot el possible per resoldre el conflicte i viure junts en pau. Volem veure que les nostres nacions van pel camí correcte" va dir Peres a Abbas. El president d'Israel també va que subratllar que Hamàs només porta destrucció al poble palestí: "Hamas ha d'entendre que el terror no alimenta la seva població, només el camí de la pau pot fer això."

El president palestí Abbas va agrair al president Peres les seves paraules i va dir que espera que continuïn i que el procés de pau que es va iniciar fa molts anys conclogui d'una vegada alhora que va expressar la seva esperança que s'avanci per aconseguir un Estat independent palestí que visqui en pau amb l'Estat d'Israel. Text: R.Novoa/Oficina del President Peres ■ Fotografia: La Vanguardia

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT