26 de jul. 2013


Ingredients

300 g de cigrons lletosos
1 ceba
1 gra d'all
1 polsim de bicarbonat sòdic
Julivert fresc
Coriandre fresc
1 culleradeta de comí en pols
1 culleradeta de coriandre en pols
Oli per a fregir

Preparació

La nit anterior poseu els cigrons en remull amb aigua en un gran bol, afegiu un polsim de bicarbonat i barrejeu.
Deixeu-ho reposar com a mínim 12 hores i com a màxim 24.
Coleu els cigrons i escorreu-los bé.
Poseu-ho en el recipient de la picadora i feu un puré ben fi. Col·loqueu de nou en el bol.
Piqueu junts, la ceba, l'all, el julivert i el coriandre.
Afegiu-los al puré de cigrons i barrejeu bé per integrar els ingredients.
Afegiu la resta d'espècies i barregeu amb les mans.
Cobriu amb paper film i deixeu reposar a la nevera una mitja hora abans d'utilitzar.
Formeu croquetes rodones de la mida d'una anou.
Fregiu en abundant oli calent uns 5 minuts, fins que estiguin les croquetes ben daurades.
Retireu i col·loqueu-les sobre paper absorbent.

Podeu servir les croquetes acompanyades de fulles d'enciam, tomàquets a rodanxes, fulles de menta i salsa de iogurt. Una altra alternativa és servir-les en pa pita.

Per a la Salsa de iogurt:

1 iogurt grec natural
Suc de mitja llima
Julivert picat
Coriandre picat
Sal i pebre

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...