ACTUALITAT
Carregant...
1 de jul. 2013

Info Post

El regidor de Barcelona Jordi Martí assumirà la gestió d'aquest organisme que passarà a presidir el batlle de Barcelona Xavier Trias

L'Ajuntament de Barcelona ha pres el testimoni del Consistori d'Àvila al capdavant de la Red de Juderías d'Espanya, durant l'Assemblea General celebrada a Àvila la setmana passada, amb la intenció de projectar aquest grup integrat per vint municipis i al qual es pretén dotar d'una major visibilitat.

A partir d'ara, el regidor de Presidència i Territori de l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, assumirà la gestió d'aquest organisme que passarà a presidir el batlle de Barcelona Xavier Trias, nou president de la Red de Juderías d'Espanya, en substitució de Miquel Àngel García Nieto, regidor avilès.

L'Assemblea General de la Red de Juderías ha servit per acordar la posada en marxa d'un grup de treball integrat per nou membres ––quatre de la Taula de Presidència (Barcelona, Besalú, Àvila i Càceres)– que vol servir per “redefinir el funcionament de la xarxa dels calls” després de prop de dues dècades de funcionament. Jordi Martí s'ha compromès en roda de premsa a impulsar el grup de treball i reflexió al voltant de “propostes que millorin la xarxa dels calls i el seu funcionament”, amb l'objectiu que aquesta “prengui molta més consistència i projecció”.

“Dedicarem molts esforços intel·lectuals, tècnics i polítics perquè el grup de treball funcioni”, ha sostingut el representant de l'Ajuntament de Barcelona, abans d'expressar la seva intenció de “potenciar la visibilitat del grup”, així com la “projecció pública, política, mediàtica, social i cultural” de la Red de Juderías. En aquest sentit, Jordi Martí ha afirmat que es tractarà d'“aprofitar les noves tecnologies”, al mateix temps que Barcelona oferirà tota la seva infraestructura administrativa de “suport i col·laboració”. Especialment l'“aparell administratiu de l'Ajuntament especialitzat en noves tecnologies”.

Finalment, Jordi Martí també s'ha compromès a desenvolupar el conveni rubricat per la Red de Juderías d'Espanya amb la seva xarxa de calls homòloga portuguesa ––que aplega divuit ciutats–– i l'acord de col·laboració signat amb la Federació de Comunitats Jueves d'Espanya. Text: R.Novoa/Agències ■ Fotografia: Red de Juderías

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT