ACTUALITAT
Carregant...
28 de juny 2013

Info Post

La ciutat de Tel Aviv és un referent per a la comunitat gay de tot el món

Com va informar fa pocs dies el corresponsal de TV3 al Pròxim Orient, Albert Elfa, arran de la multitudinària celebració a Tel Aviv del Gay Pride Parade 2013 a “Tel Aviv és la ciutat de la llibertat sexual i els gais i lesbianes s’hi troben molt a gust.” Elfa destaca que el propi consistori de la ciutat pinta “alguns passos zebra de la ciutat amb els colors de l’arc de Sant Martí durant la setmana de l’orgull gai, i l’alcalde de Tel Aviv, heterosexual, fa d’ambaixador de la desfilada i d’advocat de les seves reivindicacions.” 

Avui, que se celebra a nivell mundial el Dia de l'Alliberament Gai LGTB (una efemèride celebrada any rere any pels col·lectius homosexuals per instar públicament per la tolerància i la igualtat de les lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals) cal recordar què se succeeix als països musulmans de la zona, alguns d'ells veïns d'Israel. Mantenir relacions amb una persona del mateix sexe és castigat amb la mort a Iran, Sudan, Aràbia Saudita, Iemen, Somàlia, Nigèria i Mauritània.

La importància d'Israel en la comunitat gay d'arreu del món és de tal magnitud que la celebració d'enguany, que ha arribat a la vintena edició, va reunir la xifra rècord de 100.000 participants. Tota una multitud si tenim present suposa un quart (25%) de la població total de la ciutat. Text: R.Novoa Fotografies: Visit Israel/Europa Press/R.Aníbal

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT