ACTUALITAT
Carregant...
6 de maig 2013

Info Post


L'Ambaixada d'Israel a Espanya inaugura el seu nou lloc web integrat a la xarxa de pàgines de les ambaixades del Ministeri de Relacions Exteriors d'Israel.

Es tracta d'una eina amb la qual es pot conèixer amb una ràpida mirada tant les últimes notícies com els esdeveniments culturals organitzats per les properes dates.

Subministra i dóna accés a una gran varietat de continguts sobre Israel i la seva actualitat a Espanya, a més de presentar algunes novetats com la concentració d'un determinat tipus de continguts en una Sala de Premsa, que serà útil no només als nostres usuaris periodistes, sinó també a tots aquells que volen estar informats sobre Israel.

En l'esforç que desenvolupa l'Ambaixada durant els últims anys per ser cada vegada més una Ambaixada 2.0, el nou lloc web facilita els contactes directes amb els diferents departaments de l'Ambaixada, la recepció per correu electrònic de la seva newsletter "El Puente", la qual cosa genera una dinàmica de comunicació electrònica molt interessant en nombroses ocasions i, a més, dóna accés als llocs de l'Ambaixada a Facebook, Twitter, Youtube i Blogger, on l'Ambaixada pren contacte directe amb els usuaris i amics, els seus interessos i preferències.

Us convidem a navegar per ella, a llegir el missatge de benvinguda de l'Ambaixador Alon Bar i a visitar també la secció que hem dedicat especialment a la recent celebració del FIC - Fòrum d'Innovació i Creixement - Espanya-Israel "Avancem junts".  ■ Text: S.Ch./Ambaixada d'Israel a Espanya



        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT