21 de febr. 2013El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha estat rebut avui amb tots els honors a Israel, on s’ha trobat amb el president del país, Simón Peres, i on han tancat un projecte esportiu per la pau a l’Orient Mitjà. Un dels actes d’aquest projecte serà un partit exhibició el 31 de juliol a Israel contra un equip format per jugadors israelians i palestins.

Durant la trobada, on Peres i Rosell s’han intercanviat les samarretes dels respectius equips, el president d’Israel ha assegurat que la visita del president del club blaugrana “és una celebració per als nostres fills i el nostre poble, és un missatge de pau per a nosaltres i els nostres veïns”. “A Israel el Barça té molts fans i els nostres fills tenen models a seguir en l'esport com Xavi, Messi i Iniesta”, ha continuat.

Peres també ha volgut ressaltar que “el lema ‘Més que un club’ i el barça lliuren un missatge d'unitat i d'amistat. Però és també una escola, un lloc educador que ensenya als nostres fills a jugar junts en societat malgrat les seves diferències”. “L'esport en general i el futbol en particular, són la unitat i la lluita contra el racisme”, ha sentenciat.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...